Tranquility's blog

"When the thorn bush turns white that's when I'll come home..."

Utolsó kommentek

2009.05.01. 11:19 Tranquility

Dexter Morgan

Dexter Morgan.

A kedvenc sorozatgyilkosom mostanság, még Réka ajánlotta nekem pár hete. :)

Nagyon jó kis sorozat, úgy döntöttem letöltöm, és megnézem az első évadot úgy ahogy van. Nos, ha lett volna több időm, szerintem hamarabb megnéztem volna mint egy hét alatt, hiszen annyira megtetszett hogy nem tudtam abbahagyni. Tök jó délutáni időtöltés megnézni egy részt, inni mellé egy teát, vagy akármit. Tetszenek az elmélkedései, amiket csak mi hallunk meg ő, tetszik ahogy viselkedik, jó pont nálam hogy gyúr :D (nem vagyok buzi), és szerintem egy elég jó színész is!

Már jön a 2. évad, és remélem hogy lesznek még érdekes dolgok benne. Teljesen a megszállottja lettem a Dexternek. Úgy, mint anno a Bear Gryllsnek.

Na jó, jó, a B.G. nagyobb arc, telómon is ő a háttér! :P

Szólj hozzá!


2009.04.27. 15:32 Tranquility

M.S. #01 - James Morrison

 Sziasztok!

Az M.S. annyit tesz hogy 'Music Streaming', és ez alkalommal teljesítem amit igértem. Az első zenével kapcsolatos bejegyzésem! Ha valamiről, akkor a zenéről mindig tudok beszélni, és legalább belekóstoltok a zenei ízlésmbe.

Előre szólok! Meglehetősen elvetemült zenei ízlésem van, és nem feltétlenül reprezentálja a valós énemet, viselkedésemet, kinézetemet. Nos a lényeg az, hogy egy jó cimborám, Beat (tényleg ez a beceneve, nem a névtelenség miatt találtam ki), mutatott egy remek zenét, amit tegnap óta nem tudok kiverni a fejemből. Úgy döntöttem hogy megosztom veletek a nagyszerű zenét. Biztosan mindenki ismeri James Morrisont, mostanában elég felkapott zenész. Egyébként szerintem minden száma vagy nagyon jó, vagy hallgatható.

Tehát: James Morrison - You Make It Real

 

Szólj hozzá!


2009.04.25. 12:54 Tranquility

Kommentelés

 Üdv halandóim.

Nektek is tetszett a videó? Nekem is. Több helyről is visszahallottam hogy még a zene is passzol itt-ott, pedig teljesen véletlen. Igen, hibák is vannak benne, pl egy idő után már nincs rajtam a nyaklánc, a fényképezőgépnek csak a hátulját mutatom meg, meg az ollónál is látszik hogy nem fogom a szemembe szúrni. De szerintem ezektől még el se kell tekinteni ahhoz, hogy jó videó válhassék belőle.

Ma úgy döntöttem, hogy mivel látom hogy nem nagyon kommenteltek, csinálok egy amolyan tutorialt hogyan kell. Alábbiakban láthatjátok lépésről lépésre mire kell kattintani, illetve az én kommentárjaimat mellé.

1.) Kattints a Szólj Hozzá! linkre.

2.) Ha rákattintottál, kiugranak alatta ezek.

3.) Rákattintasz a regisztrációra, és kitöltöd kedved szerint.

4.) A végeredmény.

Sajnos a blog.hu-ra kell indapassos regisztráció, és csak úgy lehet kommentelni, de megéri, mert pl a www.rosszpcjatekok.blog.hu -ra is ezzel a felhasználóval tudtok kommentelni (illetve minden blog-hu-s blogra).

Adios

Szólj hozzá!


2009.04.24. 21:16 Tranquility

Kész a videó!

Halandók!

Úgy döntöttem hogy mivel már én is nagyon neki akarok állni tanulgatni hogyan kell videót szerkeszteni, úgy döntöttem hogy nem várok tovább, gondolom már ti is vártátok legalább úgy mint én ezt a videót hogy elkészüljön: tehát itt van, de webcammal. Amit tudni kell róla az az, hogy egy youtube-os vlogger videójára Response-ként töltöttem fel, eleinte úgy gondoltam hogy ez nem lesz elég jó kezdő-videó a blogra, de hát a végeredmény magáért beszél. Zene: Justice - Phantom II.

 

U.i.: Sajnos nem arról szól, amiről igértem hogy szólni fog, de szerintem tetszeni fog. És vegyétek figyelembe a videó címét!

Szólj hozzá!


2009.04.20. 16:00 Tranquility

Drawning

Jó hír, rossz hír.

Jó hír: Megvan a kamera. Fel van töltve az akksi. Ki van próbálva, működik. Ötlet megvan, program amivel összevághatnám a videót megvan. Minden passzol, csak egy nem.

Rossz hír: Gyárilag ami jár Fire-Wire kábel hozzá az persze nem passzol az én videokártya kimenetemhez. De ez várható is volt, elsőre semmi sem sikerül (elektronikában). Bátyámnak volt kábele ami elvileg passzol az én gépembe. Úgy is tűnt, haza is hoztam, erre kiderül hogy az én gépem valahogy olyan furán van kialakítva (hogy szépen fogalmazzak) hogy Ez a kábel sem jó neki. De hogy honnan szerezzek...?

Amúgy intézkedem amint tudom. Kérdezősködöm, és egy ötletem is van hol kaphatnék kábelt. Sietek, sietek!

UTÓLAGOSAN: Gyökerénél hibádzó hibák hibás hibáinak alap hibái fedezhetőek fel hibás szövegemben, amit fölébb láthattok. Laci szólt, hogy a Fire-Wire kábelnek semmi köze a videókártyához. Mostmár nem javítom át, tehát a lényeg: nem működik egyik kábel se.

Szólj hozzá!


2009.04.19. 16:43 Tranquility

Processing...

Amoylan Update-nek szántam ezt a postot, ugyan is sikerült elkérnem édesapám Sony kameráját, amivel feltehetőleg a blog legelső videóját el fogom készíteni. Egyfajta bemutatkozó videóra gondoltam, ami többé-kevésbé magába fogja foglalni mindazt, amiről én, Tranquility itt írogatni fogok nektek.

Nincs fix időpont egyelőre hogy mikorra készül el, de én is bátran nézek elébe a kihívásoknak: Alig várom hogy beinduljon a blogom!

Szólj hozzá!


2009.04.18. 14:04 Tranquility

Új blog a blog.hu-n!

Sziasztok!

Elsősorban nem rólam fog szólni a blog, ezért nem akarom túlzásba vinni a bemutatkozást. Valahogy úgy egyik nap az jutott az eszembe, hogy kéne indítanom egy blogot. Egyelőre nem tudom még mi lesz a fő témája... Mint már említettem, nem rólam fog szólni, tehát elképzelhető hogy közérdekű dolgok lesznek benne, ami vagy titeket is érint, vagy egyszerűen érdekes lehet számotokra is. Lehet hogy lesznek videók, lehet hogy lesznek fotók (fotoblog; videolog <vlog>; monolog, stb), lehet hogy lesz szó a zenéről (igen, arról lesz), és még megannyi más mindenről, amit meg akarok osztani másokkal.

Tehát ha unatkozol, vagy éppen időd engedi, nézz fel.

U.i.: A művésznevem Tranquility lesz. Nem tudom miért, csak úgy beugrott.

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása